Testi.cz > Ostatní > Ostatní > Cukráři-Restaurační moučníky

test Cukráři-Restaurační moučníky (Ostatní)

    Autor: Klacek (23vlož. 161vyzk.+7%ø) ... vloženo 16.4.2016
Test vyzkoušen 357 krát, průměrný výsledek je 82%.
  1. Mezi moučníky smažené patří

  2. Co je to blanšírování?

  3. Co je to macerování?

  4. Moučník přejeleme nebo podlejeme lihovinou a zapalíme. Jak se tato technika přípravy moučníků nazývá?

  5. Při smažení je žádoucí používat:

  6. Při smažení (např. koblih) lze snížit nasávání tuku do těsta:

  7. Suroviny na palačinky jsou:

  8. Tyto těsta: bramborové, kynuté, tvarohové, pálené, se používají na:

  9. Jaký je rozdíl mezi koblihami a bavorskými vdolečky?

  10. Tepelně upravené moučníky většinou podáváme na nahřátém talíři, ale jaký moučník lze podávat za tepla i za studena?

Dejte si tento test na vlastní stránky/blog
Veškerá data jsou vlastnictvím webu testi.cz a jakékoliv jejich kopírování a šíření bez souhlasu majitele není povoleno!

jdi nahoru, na obsah