jdi na vlastní test/obsah stránky
Lívance, palačinky, omeletyBavorské vdolečky, koblihy
Lívance, palačinky, omelety
Bavorské vdolečky, koblihy
Krátkodobé zahřátí, spatření nebo krátké povaření ovoce.Ozdobné krájení ovoce tenkým nožem.
Krátkodobé zahřátí, spatření nebo krátké povaření ovoce.
Ozdobné krájení ovoce tenkým nožem.
Naložení ovoce ve víně, v cukrovém rozvaru nebo v karamelu.Příprava mléčných ovocných koktejlů v mixéru.
Naložení ovoce ve víně, v cukrovém rozvaru nebo v karamelu.
Příprava mléčných ovocných koktejlů v mixéru.
FilírováníFlambování
Filírování
Flambování
Bezvodé tukyMargaríny
Bezvodé tuky
Margaríny
Přidáním ethanolu do těsta.Rozpálit tuk na nižší teplotu než 120 stupňů celsia.
Přidáním ethanolu do těsta.
Rozpálit tuk na nižší teplotu než 120 stupňů celsia.
Mléko, vejce, mouka polohrubá, sůl.Mléko, žloutky, droždí, mouka polohrubá,sůl.
Mléko, vejce, mouka polohrubá, sůl.
Mléko, žloutky, droždí, mouka polohrubá,sůl.
Bublaninu s ovocemOvocné knedlíky
Bublaninu s ovocem
Ovocné knedlíky
Jiné ingredience v těstě.Bavorské vdolečky nejsou plněné uvnitř.
Jiné ingredience v těstě.
Bavorské vdolečky nejsou plněné uvnitř.
PalačinkyRýžový nákyp
Palačinky
Rýžový nákyp
jdi nahoru, na obsah
Sex a vztahy (17)Ano/Ne (22)Zdraví (19)Ostatní (152)Vaše testy (180)Nezařazené (53)
Uživatelské jméno
Heslo